dijous, 1 de maig del 2014

Strangers on a metro


GreenGrass having a heart attack
Here you have the main character of our story, GreenGrass. This poor innocent has dug his own grave... He's getting married! And on the way he has put the Earth and all earthlings in danger.
This “alien threat” comes from a planet where its inhabitants are clumsy and not skilful at all, as the technology is so advanced that they don't need make any effort to do anything. Having so many free time has turned them into great travellers and they love meeting less evolved civilisations, where useless things are still done by hand, such as ships in bottles or crochet tablecloths to decorate old TVs. Although they have travelled a lot they are innocent and trustful beings, and even more our protagonist and his friends, who had never set a foot on the blue planet before the stag part.

Dr. Alienov in a welcoming attitude


We will introduce you as well the antagonist, the villain that will try by all means to rain on our alien's parade: Dr. Alienov.
Despite being a prestigious renowned doctor, member of a powerful and shady scientific community in charge of discovering and studying life in other planets, little is known about him and his private life... It is said he's cold and manipulative and his thirst for power has no limits. He's capable of doing anything to achieve his goal, sometimes even using dark and illegal methods.
His passion for aliens is an obsessive love-hate relationship since he suffered a mysterious accident in his laboratory that he never wants to talk about; he has gone through several operations to reconstruct his face after the accident, that's the reason for his red skin and his weird appearance.

Aquí teniu el personatge principal de la història que ens ocupa, GreenGrass. Aquest pobre innocent és a punt de patir una desgràcia terrible... Es casa! I ja de pas ha posat a la terra i a tots els terrícoles en perill.
Aquesta “amenaça alienígena” prové d'un planeta en el que els seus habitants són maldestres i poc hàbils, com que la tecnologia que tenen és molt avançada no s'han d'esforçar per a fer res. Amb tant de temps lliure viatgen moltíssim i els encanta conèixer civilitzacions menys evolucionades que encara facin coses a mà, habitualment coses inútils com ara vaixells en ampolles o “tapetes” de ganxet per posar sobre els televisors antics.
Tot i haver viatjat molt són éssers innocents i confiats, i més el nostre protagonista i els seus amics, que mai havien posat un peu al planeta blau abans del comiat de solter.

One of Dr. Alienov's first sketches
Us presentem també a l'antagonista, el dolent de la pel·lícula que intentarà per tots els mitjans aigualir la festa als nostres extraterrestres: el Dr. Alienov. Tot i ser un doctor de reconegut prestigi, membre d'una poderosa i opaca comunitat científica encarregada de descobrir i estudiar la vida en altres planetes, se'n sap molt poc d'ell i de la seva vida privada... Diuen que és un tipus fred i manipulador, les seves ànsies de poder no coneixen límits. És capaç de qualsevol cosa per tal d'assolir els seus objectius, encara que hagi de ser per mitjans tèrbols i fora de la legalitat. 
La seva passió pel aliens és una relació d'amor-odi un pèl obsessiva des que va patir un misteriós accident al seu laboratori del que mai vol parlar; diuen que s'ha sotmès a diverses operacions per a reconstruir-se la cara després de l'accident, d'aquí la pell vermella i l'aspecte estrany.     

Aquí tenéis al protagonista de la historia que nos ocupa, GreenGrass. Este pobre inocente está a punto de sufrir una gran desgracia... ¡Se casa! Y de paso ha puesto a la Tierra y a todos los terrícolas en peligro.
GreenGrass sketch with his mouth wide open
Esta “amenaza alienígena” proviene de un planeta en el que sus habitantes son patosos y poco hábiles, ya que la tecnología está tan avanzada que no tiene que esforzarse para hacer absolutamente nada. Con tanto tiempo libre viajan muchísimo y les encanta conocer civilizaciones menos desarrolladas, donde aún se hacen cosas a mano, habitualmente complicadas y costosas y absolutamente inútiles, como los barcos en botellas o los tapetes de ganchillo para poner encima del televisor viejo.
Pese a haber viajado tanto son seres muy inocentes y confiados, y más el protagonista y sus amigos, que nunca antes de venir de despedida de soltero habían pisado el planeta azul.

Os presentamos también al antagonista, el villano de la película que intentará por todos sus medios aguar la fiesta a nuestros aliens: el Dr. Alienov.
Aunque es un doctor de reconocido prestigio, miembro de una poderosa y opaca comunidad científica encargada de descubrir y estudiar la vida en otros planetas, se sabe muy poco de él y de su vida privada… Cuentan que es un tipo frío y manipulador, sus ansias de poder no tienen límites. Es capaz de cualquier cosa con tal de lograr sus objetivos, aunque tenga que ser por medios un poco turbios y fuera de lo legal.
Su pasión por los aliens es una relación de amor-odio un tanto obsesiva desde que sufrió un misterioso accidente en su laboratorio del que nunca quiere hablar; dicen que se ha sometido a varias operaciones para reconstruirse la cara después del accidente, de ahí su piel roja y aspecto un tanto raro.